Zonnescherm kopen? Kom kijken in de showroom van dé zonneschermspecialist

Uw markilux dealer, al meer dan 100 jaar specialist in buitenleven

Onze over-over-overgrootvader [Arie Van Beem] begint in het jaar 1900 [planten te verkopen] vanuit zijn boerderij in Zwanenburg. En daar zijn z’n kinderen nooit mee opgehouden. Inmiddels werkt de zesde generatie Van Beem op dezelfde plek met groot plezier aan het creëren van tuinen en parken voor een nog steeds groeiende schare tevreden klanten. Wij hebben ons ontwikkeld tot tuincentrum (onder de vlag van Groenrijk) maar blijven daarnaast ook zeker échte hoveniers, specialisten in ontwerp en aanleg van tuinen met alles wat daar bij hoort. Inclusief veranda’s en zonweringen.

Mooieveranda.nl en mooiezonwering.nl

Een van de succesfactoren van Van Beem Buitenleven is dat we altijd open hebben gestaan voor verandering. Maar met behoud van het goede! Daarom bieden we onze klanten nu de mogelijkheid online kennis te maken met onze expertise op het gebied van veranda’s en zonneschermen. Maar we verkopen onze producten bewust niet online. Wij vinden dat we alleen goede kwaliteit kunnen leveren als we onze klanten persoonlijk kunnen adviseren over de vormgeving en de techniek, aansluitend bij hun specifieke tuin of terras. Bovendien hebben we gewoon te veel lol in het persoonlijk contact om ons achter een website te gaan verstoppen. Dus geven we u online een goede indruk, maar nodigen we u daarna uit om persoonlijk bij ons in de showroom te komen kijken, ruiken en voelen. U kunt bij ons naast vele modellen veranda’s ook álle markilux modellen op ware grootte bewonderen en uitproberen.

Steeds de nieuwste modellen zonwering

Je bent specialist of je bent het niet. Samen met markilux zorgen we dat u bij ons steeds de allerlaatste snufjes op het gebied van zonwering en terras-aankleding vindt. Zoals het moderne pergola-model en de bijzondere draaibare ‘Planet’ zonwering. Een vrijstaand, 335˚ draaibaar zonnescherm op één poot, dat het perfect doet midden op een groot terras of bij een zwembad.

Kom kijken en praten bij Van Beem

De familie Van Beem (inclusief alle medewerkers, want die horen er gewoon 100% bij) ontvangt u graag zeven dagen per week in de centraal gelegen en goed bereikbare showroom te Zwanenburg. Wij nemen de tijd om u te adviseren over de inrichting en aankleding van uw tuin, uitgaande van úw smaak en úw behoeften. U bent van harte welkom.