Elektrisch windscherm voor uw terras – oprolbaar, uitschuifbaar, uittrekbaar wandscherm

Oprolbaar windscherm – uitschuifbare bescherming tegen de wind

U wilt zo vaak mogelijk lekker buiten zitten op uw terras of in de tuin. In de zon of in de schaduw, maar in ieder geval uit de wind. Dat kan met een oprolbaar windscherm van markilux. Op windstille dagen veilig opgerold in de discrete cassette aan de wand. En in de winter zelfs met cassette en al afgenomen en veilig opgeborgen. Maar zodra het mooi weer is maar de wind onaangenaam wordt, komt het uitschuifbare windscherm in actie. U trekt het uit en kunt direct lekker beschut genieten van uw terras.

Uittrekbaar windscherm ook voor privacy

Een uittrekbaar windscherm is ook prima geschikt om uw privacy te beschermen. Bijvoorbeeld als u wilt zonnebaden, maar liever niet in het zicht van de buren. Een oprolbaar windscherm vormt een ideaal, discreet zijwandje tegen directe inkijk. Dus als u op een mooie dag eens wat meer wilt uittrekken, dan trekt u simpelweg óók uw windscherm uit!

Topkwaliteit oprolbaar windscherm van markilux

Wij verkopen alleen zonneschermen en windschermen van het Duitse topmerk markilux. Het beste kunt u bij ons in de showroom in Zwanenburg langs komen waar diverse terrassen zijn ingericht met een uitschuifbaar windscherm op ware grootte. Neem wat foto’s van uw terras en huis mee, dan kunnen we u meteen adviseren over het oprolbare windscherm dat het beste past bij u situatie.

Wat kost een oprolbaar windscherm?

Aan de hand van uw specificaties maken wij graag een vrijblijvende offerte. Als flagship-dealer van markilux uitrolbare windschermen zijn wij geen ‘prijsvechter’. Met markilux kiest u voor een investering in kwaliteit en bent u verzekerd van een oprolbare zijwand waar u tientallen jaren plezier van zult beleven. Te beginnen met 10 jaar garantie! Meer weten? Neem contact met ons op.