Mooieverandas.nl & Mooiezonwering.nl op de 50+

Vier de seizoenen met een luxe veranda én zonwering.

U hebt een fijn huis met een ruime tuin, waar u optimaal van geniet als het weer het toelaat. Helaas is het klimaat in Nederland nogal wisselvallig. Met dagen en avonden dat het te fris, te winderig of juist te warm is om comfortabel buiten te zitten.

 

Er zijn veel manieren om het comfort in uw huis en tuin te verhogen. Denk aan een mooie veranda, luxe pergola zonwering, knik-armzonnescherm met of zonder volant, vrijstaande overkappingen en zijwaartse windschermen. Eventueel met geïntegreerde terrasverwarming en LED-verlichting, en natuurlijk steeds op afstand en zelfs online bedienbaar.

Wat voor úw situatie de beste oplossing is? De specialisten van www.mooieverandas.nl en www.mooiezonwering.nl geven u graag advies op maat.

 

Duitse kwaliteit, Hollandse service

Mooieverandas.nl en Mooiezonwering.nl zijn de Markilux Flagship store van Markilux in Nederland. Markilux is de grootste zonweringfabrikant van Duitsland. Het is een familiebedrijf met circa 800 medewerkers en een eigen weverij, dat alle producten met de hand op maat produceert. De zonwering van Markilux gaat dan ook een leven lang mee.

In Zwanenburg staat de Markilux ‘Flagship Store’ van de familie van Beem, al meer dan honderd jaar specialisten in buitenleven. Zij zijn persoonlijk betrokken bij het leveren van Markilux-kwaliteit, inclusief de hoogwaardige service die daar bij hoort. Van het allereerste overleg, via een passend design tot en met de complete installatie van uw veranda en hoogwaardige zonwering.

 

Bezoek Mooieverandas.nl en Mooiezonwering.nl op de 50+ Beurs of ga naar www.mooieverandas.nl en of www.mooiezonwering.nl

Contactgegevens
IJweg 177
1161 EW Zwanenburg
020-4974662
info@mooieverandas.nl