Markilux Mx1

Al onze ervaring en kennis van ontwerp en techniek, schoonheid en functionaliteit komen samen in de nieuwe markilux MX-1. De markilux MX-1 is met een totale diepte van 62 cm een combinatie van luifel en zonwering. Uitgedraaid toont de markilux MX-1 haar meest verbluffende eigenschap: een zonwerend oppervlak tot 700 x 437 cm
De markilux MX-1 zet naast esthetisch ook technisch nieuwe trends, met onder meer knikarmen met bionische pezen, kantelverstelling, waterafvoer via geïntegreerde regengoot en een verscheidenheid aan optionele aandrijftechnieken, kleurvarianten en aanvullende uitrustingen.

markilux MX-1 opties en accessoires

Het aluminium frontpaneel is in alle lounge- en standaardkleuren verkrijgbaar. Optioneel zorgt de in te bouwen LED-sfeerverlichting voor kleurige accenten. Denk aan markilux LED-spots in de voorbouw en de LED-lijn of de LED-spots in het uitvalprofiel voor verdere dimbare highlights. Of voeg een markilux oprolbare volant toe, voor meer comfort onder het scherm, ook bij laaghangende zon.
Het modulaire systeemontwerp vereenvoudigt de montage. Wij werken met een voorbouwmontage, om hier vervolgens heel eenvoudig het scherm in te hangen. Hiermee is de overlast voor u beperkt, want de montage is zó geregeld.

Markilux MX-1 in onze showroom

De prijs van uw nieuwe markilux MX-1 zonnescherm is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening, eventuele opties en de inmeet- en/of montageservice. In onze showroom kunt u de markilux MX-1 op ware grootte bekijken. Wij geven u graag een demonstratie, zodat u een gefundeerde keuze kunt maken uit de vele zonwering mogelijkheden. Wij zijn zeven dagen per week geopend en centraal gelegen in de Randstad.