Markilux 5010

De markilux 5010 meet is liefst zeven (7!) meter breed. Daarmee is het het zonnescherm dat de meeste schaduw biedt. Ook aan een wat groter huis met een zeer ruim terras kan iedereen er comfortabel onder. De boven- en onderarmen van verschillende lengtes zorgen voor meer stabiliteit en geven het doek een optimale spanning, zelfs wanneer het scherm volledig is uitgedraaid.

De robuuste kwaliteit van de markilux 5010

De markilux 5010 is – juist om de nodige stevigheid te bieden bij zo’n groot oppervlak – met grote zorg handmatig afgemonteerd met de beste materialen. Zo zijn alle schroeven, moeren en bouten gemaakt van roestvrij staal. De tijdloze klassieke uitraling van de cassette, consoles en bewegende delen wordt geaccentueerd door de fraaie standaard- en lounge-kleuren. Het aanbod doeken is enorm en er zijn zelfs waterdichte doeken. U kunt dus altijd optimaal genieten van uw fijne grote terras, zelfs als het regent. En ook als het waait, want net als de meeste markilux zonneschermen is ook de markilux 5010 bestand tegen windkracht 5!

Showroom Mooiezonwering.nl

De prijs van uw nieuwe markilux 5010 zonnescherm is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. In onze showroom kunt u vele modellen op ware grootte bekijken en helpen wij u graag verder, zodat u de beste keuze kunt maken uit de vele zonwering mogelijkheden. Wij zijn zeven dagen per week geopend en centraal gelegen in de Randstad.