Markilux 1600

Met 400 cm uitval is het een klein wonder, dat de markilux 1600 tot een breedte van 710 cm te verkrijgen is. De basis hiervoor wordt gelegd door dubbele stalen ketting en stabiele armen die zorgen voor een strakke doekspanning in elke stand.
De markilux 1660 werd bekroond met de IF product design award, onder andere toegekend voor de vormgeving van de halfcassette met geïntegreerde borstel die zich aanpast aan de helling van het scherm en voor een perfecte uitstraling zorgt, ongeacht wat men met het scherm combineert.
Er is ook een stretch-versie beschikbaar van de markilux 1600, met meer uitval dan breedte en daardoor ideaal voor nissen, smalle terassen of balkons.

Showroom Mooiezonwering.nl

De prijs van uw nieuwe zonnescherm is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. In onze showroom kunt u vele modellen op ware grootte bekijken en helpen wij u graag verder, zodat u de beste keuze kunt maken uit de vele zonwering mogelijkheden. Wij zijn zeven dagen per week geopend en centraal gelegen in de Randstad.