Markilux 1500

De markilux 1500 is niet voor niets bekroond met de IF product design award. Naast de vormgeving met een bijzonder geslaagde esthetiek zorgen ovale gasdrukveren in de armen in elke positie voor een strak doek. Het afsluitprofiel van de halfcassette heeft een borstel, zodat eventuele vervuiling op het doek niet naar binnen gedraaid kan worden.
Door een speciaal mechanisme past het afsluitprofiel zich aan bij de helling van het scherm. De lounge- en standaard framekleuren bieden talrijke combinatiemogelijkheden met doeken uit de collecties sunvas snc en sunsilk snc, en natuurlijk de exclusieve visutex collectie.

Geniet van de uitstraling van de markilux 1500 en van het comfort van haar schaduw.

Showroom Mooiezonwering.nl

De prijs van uw nieuwe zonnescherm is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. In onze showroom kunt u vele modellen op ware grootte bekijken en helpen wij u graag verder, zodat u de beste keuze kunt maken uit de vele mogelijkheden. Wij zijn zeven dagen per week geopend en centraal gelegen in de Randstad.