markilux 8800 bovenglas zonwering

De markilux 8800 is bekroond met de product design award voor uitstekend productdesign en kreeg bovendien een speciale vermelding bij de German Design Awards. Een bevestiging van wat iedereen ook met het blote oog wel kan vaststellen: de markilux 8800 heeft een prachtige vormgeving. Natuurlijk is de uitstraling belangrijk. Maar in de praktijk hebt u er toch meer aan dat uw bovenglas-zonwering gewoon perfect functioneert. Elke dag weer.

Een bovenglas-zonwering voor uw veranda heeft als voordeel dat het doek bij zeer hoge zomerse temperaturen niet alleen uw binnenklimaat aangenaam houdt, maar – juist doordat de zonwering aan de buitenkant boven het glasdak gemonteerd is – ook uw veranda zelf beschermt. De dakprofielen van een veranda, vooral als deze in stijlvolle, wat donkerder kleuren gespoten zijn, kunnen in de volle zon boeiend heet worden. Hierdoor kunnen vervorming optreden en ook de kunststof raam profielen hebben te leiden. Met een bovendak-zonnescherm als de markilux 8800 blijven dus niet alleen uzelf en uw gasten, maar ook uw veranda in topconditie.

Eén doek volstaat om oppervlakken tot 36 m² (met tracfix maximaal 30 m²) van schaduw te voorzien. Twee onafhankelijk werkende speciale gasdrukveren zorgen voor een permanente doekspanning, waardoor het doek steeds mooi strak blijft zitten. De markilux 880 heeft een ronde cassette en vierkante geleiders die mooi aansluiten bij de meeste serre- en veranda-profielen.