Jubileum editie Masters of LXRY 2016

Het aftellen is begonnen Masters of LXRY 2016, de grootste high end lifestyle beurs van Europa is bijna een feit. Van vrijdag 9 december tot en met maandag 12 december vindt de 15e editie van de masters of LXRY plaats en Mooieverandas.nl is erbij. Je vindt hier alles op het gebied van lifestyle, reizen, wonen, gadgets, evenementen, auto’s, food, horloges en juwelen.

Vier seizoenen lang, genieten van uw tuin

Wilt u lekker buiten leven? Doe het comfortabel thuis. Vier de seizoenen met een luxe veranda én zonwering. U hebt een fijn huis met een ruime tuin, waar u optimaal van geniet als het weer het toelaat. Helaas is het klimaat in Nederland nogal wisselvallig. Met dagen en avonden dat het te fris, te winderig of juist te warm is om comfortabel buiten te zitten.

Er zijn veel manieren om het comfort in uw huis en tuin te verhogen. Denk aan een mooie veranda, luxe pergola zonwering, knik-armzonnescherm met of zonder volant, vrijstaande overkappingen en zijwaartse windschermen. Eventueel met geïntegreerde terrasverwarming en LED-verlichting, en natuurlijk steeds op afstand en zelfs online bedienbaar.

Wat voor úw situatie de beste oplossing is? De specialisten van Mooieverandas.nl en Mooiezonwering.nl geven u graag advies op maat.

Duitse kwaliteit, Hollandse service

Markilux is de grootste zonweringfabrikant van Duitsland. Het is een familiebedrijf met circa 800 medewerkers en een eigen weverij, dat alle producten met de hand op maat produceert. De zonwering van Markilux gaat dan ook een leven lang mee.

In Zwanenburg staat de Markilux ‘Flagship Store’ van de familie van Beem, al meer dan honderd jaar specialisten in buitenleven. Zij zijn persoonlijk betrokken bij het leveren van Markilux-kwaliteit, inclusief de hoogwaardige service die daar bij hoort. Van het allereerste overleg, via een passend design tot en met de complete installatie van uw veranda en hoogwaardige zonwering.

Bezoek Mooieverandas.nl op de LXRY 2016 of kom langs in de showroom in Zwanenburg centraal gelegend in de Randstad (zeven dagen per week geopend).