Horeca zonwering voor een comfortabel terras

Een café, restaurant of andere horeca-onderneming met een terras kan niet zonder goede zonwering, bijvoorbeeld met vaste of uitklapbare zonneschermen of grote al dan niet zwevende parasols.

Terras zonwering voor meer comfort

Een groot terras kan het aantal zitplaatsen en dus ook uw omzet drastisch verhogen. Maar dan moet het terras wel comfortabel zijn. Dus zonnig in het voor- en naseizoen, en schaduwrijk in de zomer. Schaduw wordt steeds belangrijker, ook al omdat mensen zich bewust worden van de gevaren van al te veel zon op de onbeschermde huid. Er zijn tegenwoordig legio mogelijkheden om op flexibele wijze te ‘spelen’ met schaduw, en zo uw gasten nét zo veel zon of lommer te bieden als zij zelf willen. Voor een comfortabel terras, waar mensen graag langer blijven zitten en consumeren.

Op twee poten vrijstaande zonwering, al dan niet op een vaste plek

Mooiezonwering.nl is dealer van markilux vrijstaande zonwering, waarbij met name de modellen ‘Syncra 2 Flex’ en ‘Syncra 2 Fix’ in het oog springen. Het gaat om vrijstaande elektrisch bedienbare knikarmschermen op twee poten. Bij het model Syncra 2 Flex (tot 30m2) staan de poten in verzwaringskisten, die u dus overal kunt plaatsen. Het model ‘Fix’ kan uitgebouwd worden tot 60m2, maar moet dan wel in een betonnen fundament verankerd worden. Daarnaast zijn er mogelijkheden met de speciale grote zweefparasols die ook op de particuliere markt zeer populair zijn. De 335˚draaibare markilux ‘Planet’ geeft ook uw horeca-terras een bijzonder cachet.

Met vier of meer poten vrijstaande en vaste zonwering

Speciaal voor een meer vaste opstelling en grote terrassen bieden wij het markilux RS-2 zonweringsysteem. Vrijstaand of met gevelbevestiging, en eindeloos te variëren tot zeer grote oppervlakken. De RS-2 systemen bestaan uit een frame met waterdichte schermen, waardoor uw terras ook bij minder goed weer nog te gebruiken is. Ze kunnen eventueel ook openschuiven om juist wel zon toe te laten, en zijn geschikt voor alle standaard markilux accessoires, zoals LED-spots en terrasverwarming.

De horeca-terras-configuratie die meerwaarde geeft aan uw bedrijf

Mooiezonwering.nl is niet zomaar een webshop (sterker, we verkopen niet online), maar de digitale etalage de een échte veranda- en zonweringspecialist Van Beem Buitenleven, hoveniers en tuinontwerpers sinds het jaar 1900. Wij verkopen uitsluitend het Duitse merk markilux en verzorgen ook zelf de installatie voor u. Dat begint met intelligent advies, ontwerp, ideeën en inspiratie. En eindigt met jarenlange service en onderhoud, onder meer concreet gemaakt met 10 jaar fabrieksgarantie op installatie en onderdelen.

Wat kunnen wij betekenen voor uw horeca-terras?

Als u serieus nadenkt over professionele kwaliteit terras-zonwering, neem dan contact met ons op. Wij gaan met veel plezier met u in conclaaf over voldoende schaduw en comfort voor uw gasten en een nog zonniger toekomst voor uw horeca-onderneming.

Markilux & Mooiezonwering.nl op de LXRY beurs