De markilux Planet – vrijstaand zonnescherm op één poot – een design dat staat!

De markilux Planet – vrijstaand zonnescherm op één poot

Het bekende Duitse A-merk in zonneschermen markilux heeft de parasol opnieuw uitgevonden met de Planet, een uitrolbaar en draaibaar zonnescherm op één poot. Wie de markilux Planet voor het eerst ziet, moet meteen nóg een keer kijken. Wat een mooi ding! Hoe werkt dat? Hoe blijft zoveel zonnescherm overeind op één poot? Is dat wel veilig? De Planet is een soort kruising tussen een parasol en het knikarm-zonnescherm. Een prachtig, heel licht en luchtig ogend designelement dat schaduw brengt op elke gewenste plek in uw tuin of op uw terras. En doordat het zonnescherm 335˚ draaibaar is, zit u altijd lekker in de schaduw.

Planet, de veelzijdige zonnescherm/parasol van markilux

Het mooie van de Planet is dat u het zonnescherm kunt gebruiken met alle standaard accessoires van het totale markilux-assortiment. Dus ook de oprolbare volant, als bescherming tegen de laaghangende zon, de elektrische motor met afstandsbediening en de fraaie LED-spots. En net zoals alle andere markilux-zonwering is ook de Planet verkrijgbaar met een poedercoating in alle 180 RAL-kleuren en een schermdoek in vele kleuren en designs.

Kenners prijzen het markilux Planet eenpoot-zonnescherm

De introductie van het Planet Zonnescherm veroorzaakte een flinke plons in de zonnescherm-vijver. Het nieuwe product ontving bij de “Plus X Award”, de grootste innovatieprijs ter wereld, maar liefst vier onderscheidingen voor respectievelijk design, innovatieve techniek, kwaliteit en functionaliteit. Daarnaast werd het unieke eenpootscherm in de categorie Tuin & Landbouw gekozen als beste product van het jaar 2014.

Stevig verankerd in markilux kwaliteit

Ondanks het luchtige ontwerp is de markilux Planet zeer robuust gebouwd. De poot staat verankerd in een betonnen fundering en de constructie is – net als alle andere knikarmschermen van markilux – bestand tegen windkracht 6. Niet voor niets zijn de markilux Planet zonneschermen zeer populair in de horeca, waar functionaliteit, duurzaamheid en veiligheid prioriteit zijn. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond!

Wat kost de markilux Planet

De prijs van de markilux Planet is sterk afhankelijk van de uitvoering, de afmetingen, het type bediening en eventuele opties. In onze showroom kunt u de Planet zonnescherm/parasol-hybride op ware grootte bewonderen en in werking zien. Wij geven u graag een demonstratie.