Zonwering accessoires. Uw zonnescherm bedienen met Somfy domotica.

Een markilux zonnescherm is al een rijk bezit, maar u kunt het nóg comfortabeler, mooier en handiger maken met de vele zonwering-accessoires in ons assortiment. Zoals de geïntegreerde terrasverwarming en LED-verlichting, radiografische afstandbediening, en allerlei sensoren om het zonnescherm te automatiseren. Voor de motoren, de afstandbediening en de aansluiting van het zonnescherm op woningsystemen werkt markilux samen met dé domotica-specialist: Somfy.

Somfy motor – synoniem met betrouwbaarheid

Somfy motoren worden gebruikt voor het uit- en inklappen van de schermen, maar ook voor het uitrollen van een elektrische volant (een vertikaal scherm tegen laag invallende zon). De Somfy motor in uw zonnescherm staat garant voor vele jaren goede en nagenoeg geruisloze werking.

Somfy TaHoma

Uw zonnescherm kan worden opgenomen in de domotica huiscentrale van Somfy TaHoma, waarmee u ook bijvoorbeeld de rolluiken en de garagedeur aanstuurt en uw huis beveiligt. Zo kunt u met speciale apps op afstand uw zonnescherm bedienen. Ook kunnen we de bediening koppelen aan sensoren. Bijvoorbeeld voor zon-, regen- en windautomatisering, waarbij uw zonnescherm aan de hand van informatie uit sensoren volledig automatisch uitrolt of juist (bijvoorbeeld bij harde wind) zichzelf inklapt. Dit alles eventueel weer geregistreerd via de Somfy box.

Somfy domotica ontwikkelt voort

Als marktleider in domotica, met vestigingen in meer dan 70 landen, blijft Somfy bezig met de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de aansturing van markilux zonwering-systemen. De steeds slimmere oplossingen van Somfy worden regelmatig aangepast voor gebruik met onze zonneschermen, waarbij markilux zorgt dat alle innovaties ‘backwards compatible’ zijn (zoals dat nu al het geval is met de LED-verlichting en de terrasverwarming). Dat wil zeggen dat een nieuwe accessoire altijd óók past op alle oudere markilux modellen.

Zonwering accessoires in de showroom

Wilt u de werking van de handige zonwering accessoires en het geautomatiseerde systeem van Somfy TaHoma in de praktijk zien? Kom langs in onze showroom, dan geven wij u graag een demonstratie. Maak een afspraak per telefoon: 020-4974662 of via de mail: info@mooiezonwering.nl. Of gebruik het contactformulier.