Elektrische knikarm zonneschermen van markilux Een zonnescherm voor het (buiten)leven

Een elektrisch knikarm zonnescherm stelt u in staat zelfs op de warmste dagen heerlijk te genieten van uw tuin en terras zonder in de volle zon te hoeven zitten. En met een markilux zonnescherm geniet u bovendien van het zonnescherm zélf. De door u zorgvuldig uitgekozen mooie kleur blijft jarenlang egaal en fris door het weervaste textiel, de elektrische bediening werkt geruis- en vlekkeloos, keer op keer op keer, de stevige constructie met knikarmen voorkomt gewiebel en geklapper, ook als er een flink briesje staat. Een elektrisch zonnescherm van markilux is een investering waar u decennia lang plezier van hebt.

markilux elektrische zonneschermen, Duitse kwaliteit, tijdloos design

Wij verkopen alleen zonneschermen van het merk markilux – altijd met een kleine letter ‘m’ geschreven. De naam komt uit de samenvoeging van het Duitse ‘markise’ en ‘luxe’. De onderneming maakt al ruim veertig jaar markiezen en zonneschermen en is daarin een van de marktleiders van Europa. Bij markilux ligt de nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid. Elk individueel zonnescherm wordt met de hand op maat gemaakt en zelfs het gebruikte textiel komt uit de eigen fabriek. Het merk blijft zich ontwikkelen, ook op het gebied van vormgeving.

De voordelen van een markilux elektrisch knikarmscherm

markilux staat erom bekend dat zij steeds verder innoveren en nieuwe functies en accessoires bedenken. Daarbij zorgen zij er voor dat nieuwe opties óók altijd toepasbaar zijn op de oude schermen. Zo is tegenwoordig LED-verlichting beschikbaar voor de cassette (waarin het doek opgerold wordt) of de voorlijst. Deze verlichting past ook op de oude modellen. Uw markilux knikarmscherm gaat dus met zijn tijd mee! Andere voordelen zijn:

  • groot formaat – tot maar liefst 13 meter breed met 4 meter uitval. Dat is 52m2!
  • verticaal uitrolbaar doek vanuit de voorlijst voor extra privacy en tegen lage zon
  • unieke vormgeving, geen ander zonnescherm heeft de uitstraling van een echte markilux
  • flexibele montagemogelijkheden, dus ook voor een ‘lastige’ gevel is er een markilux scherm

Uw zonnescherm showroom in Zwanenburg

In onze showroom – en markilux ‘flagship store’ vindt u álle modellen markilux elektrische knikarmschermen op ware grootte tentoon gesteld. U kunt kiezen uit honderden dessins en kleuren. Wij helpen u graag verder met advies over uitvoering, techniek en montage. Zeven dagen per week!